Πασχαλάκης: «Ένας κύκλος έκλεισε, κομμάτι της ζωής μου ο ΠΑΟΚ»

Πασχαλάκης: «Ένας κύκλος έκλεισε, κομμάτι της ζωής μου ο ΠΑΟΚ»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, ενώ είναι στεναχωρημένος για τον κύκλο που κλείνει.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκού στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε τον «δικέφαλο του Βορρά» με τις δηλώσεις, τις οποίες έκανε λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού. Μετά το ματς ο διεθνής πορτιέρε «αποχαιρέτησε» με «ζεστά» λόγια όλους στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασχαλάκης:

«Σεβάστηκα το κλαμπ, ήμουν αφοσιωμένος έως το τελευταίο παιχνίδι. Έκλεισε ο κύκλος. Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Την επόμενη εβδομάδα θα δω τις προτάσεις που έχω. Ο ΠΑΟΚ δεν μου έχει κάνει πρόταση. Θέλω να πάω στο εξωτερικό να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Ένα εξάμηνο θα μπορούσα να είχα υπογράψει σε άλλη ομάδα. Δεν είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αυτό λέει πολλά. Δε θα μου άρεσε να επιστρέψω ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Ήρθα παιδί και φεύγω άνδρας»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ