Κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΚ – Όνομα-έκπληξη στην «κιτρινόμαυρη» λίστα!

Κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΚ – Όνομα-έκπληξη στην «κιτρινόμαυρη» λίστα!

Έρχονται εξελίξεις εντός αλλά και… εκτός των τεσσάρων γραμμών στην ΑΕΚ μέσα στην εβδομάδα. Ποιο... σουπερλιγκάτο όνομα «παίζει» για την Ένωση.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι κρίσιμη για την ΑΕΚ, καθώς στη διάρκεια της αναμένονται σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τόσο τη στελέχωση της ΠΑΕ όσο και το ρόστερ.

Φυσικά, όλοι περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη λειτουργία της ΠΑΕ. Θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε καίρια πόστα, αλλά και προσθήκες. Ένα από τα ονόματα που μοιάζει να είναι προ των πυλών είναι αυτό του Μπρούνο Άλβες, με τις λεπτομέρειες να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να… τρέξουν αρκετά ζητήματα, με το μέλλον των Μάνταλου, Τζαβέλλα, Άμραμπατ, Μισελέν, Ανσαριφάρντ, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς, Τσιντώτα και Σβάρνα να είναι στον… αέρα.

Βέβαια, πέρα από το τι θέλει κάθε παίκτης, θα έχει καθοριστικό λόγο σε κάθε περίπτωση ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση και κάθε απόφαση θα φέρει την υπογραφή του. Από τις αποχωρήσεις θα επηρεαστούν και οι μεταγραφές που θα κάνει η Ένωσης, οι οποίες όπως φαίνεται δεν θα είναι λίγες και φέτος.

Από εκεί και πέρα, ο νέος τεχνικός της Ένωσης μαζί με τη διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους μεταγραφικούς στόχος, όπως είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, ενώ φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και για περιπτώσεις παικτών από την εγχώρια αγορά.

Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό και ένα όνομα το οποίο… παίζει για την Ένωση και αποτελεί έκπληξη. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Σούντγκρεν, που μένει ελεύθερος από τον Άρη και είναι stand by. Λέγεται ότι ο Σουηδός δεξιός μπακ των «κίτρινων» αρέσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου και από τη στιγμή που το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης λήγει στις 30 Ιουνίου, υπάρχει στο… κάδρο για την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως και για αυτή την κίνηση τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ματίας Αλμέιδα, όπως και για οποιοδήποτε άλλο μεταγραφικό ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ