Και άλλο δεξί μπακ στη λίστα για τον Ολυμπιακό (vids)

Και άλλο δεξί μπακ στη λίστα για τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και ο Κέβιν Μαλκουί είναι ένας ποδοσφαιριστής που φέρεται να προτάθηκε στους Πειραιώτες.

O Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Τα ονόματα που ακούγονται για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι πολλά, ενώ προστέθηκε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής στην ερυθρόλευκη λίστα.

Ο λόγος για τον Κέβιν Μαλκουί, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Νάπολι το καλοκαίρι και η περίπτωση του φέρεται να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Φως των Σπορ» ο Γάλλος μπακ μένει δεν πρόκειται να ανανεώσει με τους παρτενοπέι, ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Μάλιστα τονίζεται στο δημοσίευμα πως υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως να επέλθει συμφωνία.

Πλέον η περίπτωση του Μαλκουί μοιάζει να είναι πιο προσιτή πολύ απλά γιατί δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή τόσο από άλλες ομάδες από την Ιταλία, αλλά και από τη Γαλλία.

Ο αμυντικός της Νάπολι έπαιξε σε 13 ματς φέτος, έχοντας και 2 ασίστ, ενώ έχει παραστάσεις από αρκετές ακόμα σπουδαίες ομάδες, όμως η Μονακό και η Λιλ. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και το ότι μπορεί να παίξει άνετα και ως αριστερός μπακ, καθώς και ως wing back σε σύστημα με 3 στόπερ. Στη Νάπολι βρίσκεται από το 2018 και παρά το γεγονός ότι είναι 30 χρονών είναι ταχύτατος και δημιουργικότατος στο επιθετικό μισό.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά στην καριέρα του έχει 220 συμμετοχές με 6 γκολ και 19 ασίστ, ενώ στη Νάπολι μετράει 48 ματς και 6 ασίστ σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ