Αλμπάνης: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Απόλλωνα Λεμεσού και επιστρέφει στην ΑΕΚ

Αλμπάνης: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Απόλλωνα Λεμεσού και επιστρέφει στην ΑΕΚ

Ο Απόλλωνας Λεμεσού αποχαιρέτησε τον Χρήστο Αλμπάνη ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο.

Την παρουσία του στον Απόλλωνα Λεμεσού ολοκλήρωσε ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο Έλληνας άσος που είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στην κυπριακή ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, επιστρέφει στην Ενωση με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024.

Ο Αλμπάνης πραγματοποίησε καλή χρονιά στην Κύπρο αφού σε 27 εμφανίσεις με τον Απόλλωνα πέτυχε πέντε γκολ και βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου. Πλέον μένει να φανεί ποια είναι η πρόθεση της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Χρήστου Αλμπάνη με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε 27 συμμετοχές (1.750 αγωνιστικά λεπτά) με τη φανέλα του Απόλλωνα σημειώνοντας 5 τέρματα.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ