«Ο Ολυμπιακός θα έδινε 4-5 εκατ. ευρώ για τον Ρόνι Λόπες»

«Ο Ολυμπιακός θα έδινε 4-5 εκατ. ευρώ για τον Ρόνι Λόπες»

Ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Ρόνι Λόπες, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία του και τρίτο συνεχόμενο. Πλέον άπαντες στο μεγάλο λιμάνι στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη σεζόν, με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να έχουν αρχίσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Πέρα από τους μεταγραφικούς στόχους ωστόσο οι ερυθρόλευκοι καλούνται να πάρουν αποφάσεις και με τους δανεικούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και το Νο1 όνομα στο οποίο έχουν ρίξει το περισσότερα βάρος είναι αυτό του Ρόνι Λόπες.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται διατεθειμένος να κρατήσει και την νέα σεζόν τον Πορτογάλο άσο αλλά με συγκεκριμένες οικονομικές προυποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα  Eldesmarque «η σεζόν του Ρόνι Λόπες πέρασε απαρατήρητη, αν και σίγουρα κατέγραψε επιτυχία, κατακτώντας το πρωτάθλημα μαζί με τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης, Τόμας Βατσλίκ».

Αφού σημειώνεται λοιπόν στη συνέχεια ότι η ρήτρα αγοράς ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ και επισημαίνεται ότι «ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το ποσό για τον εξτρέμ που είχε ασταθή απόδοση σε όλη τη σεζόν», καταλήγει παρόλα αυτά ότι:
«Ο ελληνικός σύλλογος θα εκτιμούσε άλλον έναν δανεισμό ή αγορά του παίκτη με ένα μικρότερο ποσό, μεταξύ 4-5 εκατ. ευρώ».

Ο Ρόνι Λόπες κατέγραψε την φετινή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ