Στο… κάδρο για την ΑΕΚ και ο Μαϊστόροβιτς

Στο… κάδρο για την ΑΕΚ και ο Μαϊστόροβιτς

To όνομα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ήρθε να προστεθεί στην λίστα με τους υποψήφιους που εξετάζουν οι διοικούντες την ΑΕΚ για το νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Η χρονιά για την ΑΕΚ δεν εξελίχθηκε ιδανικά. Η Ένωση έμεινε αρκετά μακριά από το πρωτάθλημα, εκτός από την συνέχεια του Κυπέλλου ενώ ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε να προστεθεί και το ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο έκανε… φτερά.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διαδικασία ανασύνταξης και αλλαγής οργανογράμματος, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη να συζητά με στελέχη προκειμένου να ενισχύσει την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες και εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι αυτό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο Σουηδός παλαίμαχος στόπερ της Ένωσης υπήρξε Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου από το 2016 έως το 2017, ενώ στη συνέχεια διατέλεσε αθλητικός διευθυντής στην Μπρομαποϊκάρνα τη σεζόν 2017/18.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, με τον Σουηδό να συζητιέται κυρίως για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Τέλος ο Γιάννης Παπαδημητρίου το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει σε ρόλο επικεφαλής των Ακαδημιών, με τον Παναγιώτη Κονέ να διατηρεί τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ