Κρέσπο: «Πιθανό να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου»

Κρέσπο: «Πιθανό να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αναφέρθηκε στο μέλλον του στον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του βορρά.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Metropolis».

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως είναι πιθανό να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο του βορρά.

Οι δηλώσεις του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο:

«Ναι πήγα στην Ισπανία με αυτοκίνητο, ξεκίνησα την Δεύτερα και έφτασα χθες το βράδυ. Έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητο και τα περισσότερα πράγματα οπότε ήταν η καλύτερη στιγμή να το κάνω. Αν είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ δεν θα έφερνα όλα τα πράγματά μου και τα αυτοκίνητά μου, αν συμφωνήσουμε αργότερα θα γυρίσω για την προετοιμασία».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ήταν κουραστική, δεν ήταν μόνο ο αριθμός των παιχνιδιών αλλά και η ποιότητα των παιχνιδιών και των αντιπάλων. Δώσαμε τα πάντα και επηρέασε το πως εμφανιστήκαμε».

Για το μέλλον του: «Θα έβαζα χρήματα στο ενδεχόμενο να συνεχίσω σε άλλη ομάδα, είμαστε σχεδόν Ιούνιο και δεν έχουμε κάποια επαφή οπότε εκεί θα τα έβαζα. Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε να μιλήσουμε από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα, πέρασαν οι επόμενες εβδομάδες και φτάσαμε σχεδόν στον Ιούνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ