«Η Πόρτο δεν δίνει 5.500.000 ευρώ για Σεμέδο»

«Η Πόρτο δεν δίνει 5.500.000 ευρώ για Σεμέδο»

Η Πόρτο δεν φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει 5.500.000 ευρώ για να αγοράσει τον Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να επαναδιαπραγματευτεί.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο, παρόλα αυτά δεν αγωνίστηκε ιδιαίτερα. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον χρησιμοποίησε ελάχιστα, με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να έχει συμμετοχές κυρίως με τη β’ ομάδα των Δράκων.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και εξετάζουν όλα τα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση του Σεμέδο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «O’Jogo», η Πόρτο φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 5.500.000 ευρώ για να αγοράσει τον Πορτογάλο στόπερ, αλλά δεν αποκλείεται να επαναδιαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό για να ρίξει το ποσό της ρήτρας.

Συγκεκριμένα, ο Σεμέδο είναι στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και οι Δράκοι φαίνεται να έχουν αποφασίσει πως δεν πρέπει να καταβάλλουν το αρχικό ποσό που έχει συμφωνηθεί με τους Πειραιώτες τον Γενάρη, αλλά να ρίξουν την τιμή.

Προς το παρόν, στην Πόρτο λοιπόν κάνουν πίσω για τον παίκτη, όμως είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα η ομάδα του Κονσεϊσάο να έχει επαφές με τον Ολυμπιακό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να πέσει η τιμή και να κλείσει το deal κάτω από τα 5.500.000 ευρώ που στην Πόρτο θεωρούν ότι είναι πολλά.

«Ο παίκτης ενημερώθηκε ότι η ρήτρα για την αγορά του δεν θα ενεργοποιηθεί από την Πόρτο. Οι «δράκοι» αναζητούν εναλλακτική στη Βραζιλία, χωρίς όμως να αποκλείουν νέα διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό», τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ