Οι περιπέτειες του Σεμέδο συνεχίζονται

Οι περιπέτειες του Σεμέδο συνεχίζονται

Ακόμα ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Αρκετά καλύτερα θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί η μέχρι τώρα καριέρα του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο… Παρότι ο Πορτογάλος επέστρεψε στην πατρίδα του με στόχο να διαπρέψει και να δείξει ξανά τον καλό του εαυτό, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα, ο Σέρζιο Κονσεϊσάο τον έχει… στείλει στη Β’ ομάδα των «δράκων» καθώς με την πρώτη έχει αγωνιστεί μονάχα μια φορά, σε ένα παιχνίδι με την Μπέτις στο Europa League.

Πολλοί θα περίμεναν πως ο Πορτογάλος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τους ανθρώπους της Πόρτο ότι αξίζει να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει τα… καμώματα του εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Αυτή τη φορά, ο Σεμέδο φέρεται να «έστησε» μια γυναίκα σε ένα ραντεβού που είχαν προγραμματίσει. Σύμφωνα με την «A Bola», ο Πορτογάλος στόπερ είχε κανονίσει να συναντηθεί με μια γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σεμέδο δεν έδωσε ποτέ το «παρών» στον τόπο όπου είχε κανονίσει να συναντηθεί με τη γυναίκα, «στήνοντας» την έτσι χωρίς να την ενημερώνει.

Τουλάχιστον, όπως αποκάλυψε η γυναίκα, ο Σεμέδο είχε φροντίσει να πληρώσει εκείνος για το ταξί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ