Έκπληξη με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ!

Έκπληξη με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πολωνό, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζονται, με την Ένωση να ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Πολωνό, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εδώ και αρκετές μέρες σε συζητήσεις μαζί του και τελικά έδωσαν τα χέρια στην Αθήνα όπου και βρίσκεται ακόμα ο Πολωνός.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και σήμερα ο Κουχάρσκι ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής της πολωνικής ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της χώρας και της Εθνικής ομάδας. Το όνομά του ωστόσο το έφτιαξε κατά κύριο λόγο στη Λέγκια Βαρσοβίας στην οποία διετέλεσε αθλητικός διευθυντής από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο 41χρονος Πολωνός ξεκίνησε την καριέρα του ως επικεφαλής προπονητής της Κ17 και της Κ19 της Λέγκια από τον Ιούνιο του 2008 ως τον Μάιο του 2011. Στη συνέχεια και μέχρι τον Μάιο του 2015 ήταν επικεφαλής της Ακαδημίας της Λέγκια, ενώ από τον Μάιο του 2013 και για δύο χρόνια ήταν παράλληλα και σκάουτερ του συλλόγου.

Τον Μάιο του 2015 έγινε scouting director στην πολωνική ομάδα, κάνοντας μεταξύ άλλων τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-17 δούλεψε ως σκάουτερ κεντρικής Ευρώπης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά έγινε αθλητικός διευθυντής στη Λέγκια.

Επί των ημερών του, οι Πολωνοί κατέκτησαν δυο πρωταθλήματα, ενώ κλήθηκαν 14 παίκτες από την ομάδα στην Εθνική της χώρας τους. Παράλληλα, η Λέγκια έκανε σημαντικές πωλήσεις όπως του Σεμπάστιαν Σιμάνσκι στη Ντινάμο Μόσχας για 6 εκατ. ευρώ και του Μαγέτσκι με 7 εκατ. στη Μονακό.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Κουχάρσκι είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A, έχει μάστερ στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και degree στη διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Λούμπλιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ