Εξελίξεις με Κριχόβιακ – Περιμένει στη… γωνιά η ΑΕΚ

Εξελίξεις με Κριχόβιακ – Περιμένει στη… γωνιά η ΑΕΚ

Το δρόμο για το Κράσνονταρ θα πάρει σύντομα ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Στο… περίμενε η ΑΕΚ.

Ορθάνοιχτο παραμένει το θέμα του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για την ΑΕΚ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Πολωνού χαφ και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για την υπέρβαση

Φυσικά, οι δυσκολίες στην υπόθεση είναι πολλές, με τον έμπειρο μέσο να μεταβαίνει στις 12 Ιουνίου στο Κράσνονταρ. Ο πρώην άσος της Σεβίλλης και της Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας, προκειμένου να ξεδιαλύνει το τοπίο. Ουσιαστικά, στις πρώτες μέρες του καλοκαιριού θα ξεκαθαριστεί αν ο 32χρονος θα παραμείνει κάτοικος Ρωσίας ή θα πάρει το δρόμο για άλλες πολιτείες.

Μάλιστα, το θέμα επιβεβαίωσε και ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, προπονητής της εθνικής Πολωνίας: «Ο Κριχόβιακ θα πρέπει να πάει στο Κράσνονταρ για κάποιο χρονικό διάστημα για να διευθετήσει τα θέματά του, επομένως μετά το ματς με την Ολλανδία δεν θα είναι στην αποστολή».

Διάφορα Μέσα στην Πολωνία υποστηρίζουν πως ο έμπειρος χαφ δύσκολα θα συνεχίσει στην Κράσνονταρ, αφού επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρωσία, αλλά την ίδια ώρα θα πρέπει να βρεθεί και η κατάλληλη… φόρμουλα. Στο τραπέζι υπάρχουν τα ενδεχόμενα του δανεισμού, της μεταγραφής και της αποδέσμευσης, με το τελευταίο σενάριο πάντως να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή της. Ο Κριχόβιακ δεν έχει κλείσει την κιτρινόμαυρη… πόρτα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του. Θυμίζουμε, πως πρόσφατα, ο 32χρονος χαφ είχε δηλώσει στην πατρίδα του: «Όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείω απολύτως τίποτα. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, με νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. Σίγουρα είναι ένα από τα ενδεχόμενα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Πρώτα πρέπει να επιστρέψω στο Κράσνονταρ και μετά θα μιλήσω με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, οπότε πρέπει να επιστρέψω. Ωστόσο σίγουρα θα μιλήσουμε για το μέλλον μου και θα καταλήξουμε σε μία απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ