Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο παλιός πρόεδρος της του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Χρηστίδης, πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου προδομένος από την καρδιά του.

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο εμβληματικούς παράγοντες του συλλόγου. Ο λόγος για τον παλιό πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Χρηστίδη, ο οποίος πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Ο Κώστας Χρηστίδης είχε διατελέσει πρόεδρος στην ηπειρώτικη ομάδα από τη σεζόν 1989-1990 ως το 1996-1997, όταν η ομάδα πέρασε προσωρινά στα χέρια του Χριστόφορου Παπαδόπουλου.

Το 1990 πανηγύρισε την άνοδο του ΠΑΣ στην Α’ Εθνική, ενώ επί ημερών του ήρθαν και σπουδαίοι παίκτες, όπως Λάκης Παπαϊωάννου, Μουφ, Μιλόγεβιτς, Στρακόσια, Μανίκας, Βαμβακούλας, Τζούμπα, Μπελά.

Παράλληλα, επί δημαρχίας Φρόντζου και Γεωργιάδη διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιωαννιτών από το 1977 ως το 1982. Ήταν πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, ιδρυτής του ραδιοφωνικού σταθμού ΗΧΩ και υπήρξε ένα διάστημα σύμβουλος στον ΟΠΑΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ