«Μπάσιμο» της Έλτσε για τον Ελ Αραμπί (pic)

«Μπάσιμο» της Έλτσε για τον Ελ Αραμπί (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η Ελτσε ενδιαφέρεται για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στο στόχαστρο της Ελτσε φέρεται να βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε ανάρτηση από ισπανικό λογαριασμό στο twitter, σύμφωνα με το οποίο η Ελτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαροκινού. «Η Ελτσε ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Φέτος, είχε 23 γκολ και 4 ασίστ σε 51 αναμετρήσεις. Το φετινό καλοκαίρι μένει ελεύθερος», ανέφερε χαρακτηριστικά στο… τιτίβισμά του το Fútbol Total.

O Αφρικανός επιθετικός στις 30/6 ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Πειραιώτες του έχουν καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση για να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τον Ελ Αραμπί για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, με τους πρωταθλητές να αποδεικνύουν έμπρακτα την επιθυμία τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Μαροκινό στράικερ και να περιμένουν πλέον την απάντηση του 35χρονου επιθετικού. Ο Γιουσέφ τα τρία χρόνια που βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι έχει αγωνιστεί συνολικά σε 151 αναμετρήσεις, έχοντας 78 γκολ και 19 ασίστ, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από την Ισπανία, αγωνιζόμενος στην Γρανάδα, έχοντας 44 γκολ και 7 ασίστ σε 44 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ