«Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από την ΑΕΚ ο Άλβες»

«Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από την ΑΕΚ ο Άλβες»

Δημοσίευμα της «abola» θεωρεί θέμα ωρών την ανακοίνωση του Μπρούνο Άλβες από την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στο οργανόγραμμα της Ένωσης.

Προ των πυλών της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Μπρούνο Άλβες. Ο Πορτογάλος, που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αναμένεται να επιστρέψει στην Ένωση και να αναλάβει πολύ σημαντικό πόσο στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «abola» μάλιστα, είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση του Άλβες από την ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής είχε πρόταση και από την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας για να έχει ρόλο στην Εθνική ομάδα της χώρας δίπλα στον Φερνάντο Σάντος.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Μπρούνο Άλβες θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από την ΑΕΚ, τον σύλλογο που αγωνίστηκε το 2003/2004 (32 αγώνες υπό τις εντολές του Φερνάντο Σάντος)

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των ελληνικών ΜΕ αυτό θα είναι το τέλος της καριέρας του 40χρονου σέντερ μπακ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν έπαιζε στο πλευρό του Μανουέλ Φερνάντες στον Απόλλωνα που υποβιβάστηκε.

Ως παίκτης, σε επίπεδο συλλόγου, ο Μπρούνο Άλβες κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα στην Πορτογαλία, τρία Κύπελλα Πορτογαλίας και τρία Σούπερ Καπ (FC Porto), ήταν πρωταθλητής Ρωσίας δύο φορές, πανηγύρισε ένα Κύπελλο και ένα εσωτερικό Σούπερ Καπ (Ζενίτ) και κατέκτησε ένα Κύπελλο Τουρκίας και ένα τοπικό Σούπερ Καπ (Φενερμπαχτσέ). Με την Εθνική αγωνίστηκε (96 αγώνες και 11 γκολ) πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης (2016)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ