ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα, ο αθλητικός διευθυντής και ο… Πινέδα

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα, ο αθλητικός διευθυντής και ο… Πινέδα

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να έρχεται απόψε, τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να έχει κλείσει, αλλά παράλληλα αναζητείται και αθλητικός διευθυντής. Τι γίνεται με Ορμπελίν Πινέδα.

Ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΚ «τρέχει» με πυρετώδεις ρυθμούς, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μέρα Ματίας Αλμέιδα η σημερινή για την Ένωση όμως, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα απόψε, μαζί με τους συνεργάτες του. Ο 48χρονος θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση με την οικογένειά του και δεν θέλει περνάει ανεκμετάλλευτος ο χρόνος.

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε να έρθει αρκετό καιρό πριν την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να συνεργαστεί δια ζώσης με την διοίκηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της δικής του πλέον ομάδας

Κάποιυ εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλμέιδα θα «τρέξει» τα μεταγραφικά με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, τον άνθρωπο δηλαδή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε σε συμφωνία για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως έγινε γνωστό χθες.

Βέβαια, αυτή η προσθήκη δεν βάζει τέλος στο οργανόγραμμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, καθώς υπάρχει πρόθεση να προσληφθεί και αθλητικός διευθυντής. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη επαφές για το συγκεκριμένο πόστο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, στο προσκήνιο είναι πάντα ο Ορμπελίν Πινέδα, για τον οποίο θα υπάρξουν επαφές με τη θέλτα, αλλά δουλεύονται αρκετές ακόμη κινήσεις, ενώ αναμένονται και αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ.

Φυσικά, όλα αυτά θα δρομολογηθούν με την παρουσία δύο πολύ σηαμντικών ανθρώπων για τον σχεδιασμό της… επόμενης μέρας της Ένωσης και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα και τον τεχνικό διευθυντή Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ