AEΚ: Πιάνουν δουλειά Αλμέιδα και Κουχάρκσι, ανοιχτό για προσθήκη κι άλλου στελέχους

AEΚ: Πιάνουν δουλειά Αλμέιδα και Κουχάρκσι, ανοιχτό για προσθήκη κι άλλου στελέχους

Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι κατά πάσα πιθανότητα θα συανντηθούν σήμερα, προκειμένου να βάλουν μπρος τα μεταγραφικά της ΑΕΚ. «Παίζει» προσθήκη κι άλλου στελέχους στην ΠΑΕ.

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, με τους Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το κομμάτι.

Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα ο Αργεντινός προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του και ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση στα Σπάτα.  Πέρα από συζήτηση για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση, αναμένεται να συζητηθούν και συγκεκριμένα ονόματα.

Την ίδια ώρα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υνεχιστεί η περαιτέρω στελέχωση της ΠΑΕ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συνεχίζει τις επαφές. Ίσως προστεθεί ένας αθλητικός διευθυντής, ενώ ενδέχεται οι νέες προσθήκες στο οργανόγραμμα να είναι δύο, σε διαφορετικές θέσεις.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τις υποθέσεις των Μπρούνο Τσιρίλο και Μπρούνο Άλβες, αλλά και ποιος θα είναι ο ρόλος του Παναγιώτη Κονέ μετά την πρόσληψη του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ