ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Μπάμπα Ραχμάν

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Μπάμπα Ραχμάν

Το «πράσινο» φως για την απόκτηση του Μπάμπα Ραχμάν έδωσε στον Ρασβάν Λουτσέσκου ο Ζοσέ Μπότο και έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπαθήσει να επαναφέρει στην Τούμπα τον Γκανέζο μπακ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά, καθώς στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά θέλουν να «κλείσουν» όσο πιο νωρίς γίνεται τις «τρύπες» που έχει το ρόστερ, καθώς από τις 27 έως τις 10 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς θα μεταβούν στο Άπελντοορν όπου θα γίνει και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ένας από τους στόχους των «ασπρόμαυρων» είναι ο Μπάμπα Ραχμάν. Ο Σίντκλεϊ δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα, ενώ ο Βιεϊρίνια δεν αναμένεται να έχει τον χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος, κάτι που υποχρεώνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κινηθούν για έναν αριστερό μπακ.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι Λουτσέσκου και Μπότο, αποφασίστηκε να μπει σε πρώτο πλάνο η υπόθεση του Μπάμπα Ραχμάν ο οποίος είχε περάσει στην Τούμπα και πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η περίπτωση του Γκανέζου, είναι να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ