Στην Εθνική Γουινέας ο Κανέ – Και άλλος Ερυθρόλευκος χάνει την «πρώτη»

Στην Εθνική Γουινέας ο Κανέ – Και άλλος Ερυθρόλευκος χάνει την «πρώτη»

Ο Μαμαντού Κανέ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Γουινέας, κάτι που σημαίνει ότι κι αυτός δεν θα είναι στην «πρώτη» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Ο Μαμαντού Κανέ μετά τον Αγκιμπού Καμαρά κλήθηκε κι αυτός στην εθνική ομάδα της Γουινέας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο μέσος του Ολυμπιακού πήρε τη θέση του Μοχάμεντ Μπαγιό, καθώς ο παίκτης της Κλερμόν χτύπησε στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στις υποχρεώσεις του Ιουνίου με τη Γουινέα.

Για αυτό τον λόγο και επιλέχθηκε για ακόμη μια φορά ο νεαρός μέσος, δημιουργώντας ακόμη ένα… πρόβλημα στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, ο Κανέ θα προστεθεί στη μακρά λίστα από απόντες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και στην «πρώτη» των ερυθρόλευκων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Εκτός από τον Κανέ στις 14 Ιουνίου στον Ρέντη δεν θα βρίσκεται και ο Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και οι Παπέ Αμπού Σισέ (Σενεγάλη), Τόμας Βατσλίκ (Τσεχία), Πιέρ Κούντε (Καμερούν), Χένρι Ονιεκουρού (Νιγηρία) και Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι).

Πέρα από αυτούς δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Μασούρας και Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ και οι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Βασίλης Σουρλής, Κωνσταντίνος Τζολάκης και Φώτης Κίτσος θα απουσιάζουν από την «πρώτη».

Και όλα αυτά την ώρα που και ο Αχμέντ Χασάν που θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Τουρκία επίσης έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου, με τον Μαρτίνς να έχει «δεμένα» τα χέρια του στην έναρξη της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ