Οριστικό: Στη Nova για τα επόμενα τρία χρόνια ο Άρης

Οριστικό: Στη Nova για τα επόμενα τρία χρόνια ο Άρης

Η Nova ανακοίνωσε επίσημα το deal με τον Άρη για την επόμενη τριετία, με τους κίτρινους να μην αλλάζουν τηλεοπτική στέγη.

Ο Άρης δεν άλλαξε τηλεοπτική «στέγη», καθώς η Nova ανακοίνωσε σήμερα (31/05) και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τους «κίτρινους» μέχρι και την σεζόν 2024-2025.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν συζητήσεις και με τη Nova, αλλά και με την Cosmote για να «μετακομίσουν» εκεί, όμως τελικά συμφώνησαν να παραμείνουν στη Nova για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άρης θα συνεχίζει να παίζει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η ΠΑΕ Άρης και η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τις τρεις (3) επόμενες σεζόν (2022-2023, 2023-2024, 2024-2025).

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός -όπου αυτό είναι εφικτό- έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ