Αρέσει πολύ ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, αλλά είναι πανάκριβος και… περιζήτητος (vids)

Αρέσει πολύ ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, αλλά είναι πανάκριβος και… περιζήτητος (vids)

Ποιος είναι ο 27χρονος Αργεντινός βιρτουόζος, Ντομίνγκο Μπλάνκο, που προτάθηκε και αρέσει στον Παναθηναϊκό. Οι απαιτήσεις του, το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων και η συνύπαρξή του στην Ιντεπεντιέντε με τον Παλάσιος.

Η παρουσία του Σεμπάστιαν Παλάσιος τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό και τη διαφορά που έκανε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο άνοιξε την όρεξη στους πράσινους.

Η αγορά της Αργεντινής έτσι κι αλλιώς είναι μία από τις αγαπημένες του Παναθηναϊκού και πλέον το… κανάλι που έχει ανοίξει με γραφεία μάνατζερ που έχουν στο πελατολόγιό τους ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική είναι τέτοιο που μπορεί να φέρει στο τριφύλλι και τους επόμενους… Παλάσιος.

Άλλωστε υπάρχει ξεκάθαρος στόχος τόσο από πλευράς διοίκησης, όσο και από τον προπονητή για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας: να βρει 2-3 παίκτες σαν τον Αργεντινό. Τόσο σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά, όσο και από θέμα προσωπικότητας.

Ένας τέτοιος είναι ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, ο οποίος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και αρέσει πολύ στην τεχνική ηγεσία. Πρώην συμπαίκτης του Σεμπάστιαν Παλάσιος, αφού αγωνίζονταν μαζί πέρσι στην Ιντεπεντιέντε, από την οποία ο Μπλάνκο μένει ελεύθερος στοις 30 Ιουνίου.

Ωστόσο, το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Αργεντινής ολοκληρώνεται, δεν κάνει και εύκολη την υπόθεσή του. Το αντίθετο, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση μιας και ο 27χρονος βιρτουόζος μεσοεπιθετικός έχει πολύ μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, ενώ είναι… περιζήτητος. Και όχι μόνο στη χώρα του.

Η Ιντεπεντιέντε έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Μπλάνκο, ο οποίος μετράει 109 συμμετοχές συνολικά με τη φανέλα της. Η Σάντα Φε έχει καταθέσει επίσης πρόταση για να πάρει τον παίκτη, ο οποίος όμως έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον ομάδων από σπουδαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και αυτό είναι που καθιστά πολύ δύσκολη την περίπτωσή του για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπλάνκο θέλει να κάνει για πρώτη φορά το μεγάλο βήμα προς την Ευρώπη, με τις απαιτήσεις του όσον αφορά το συμβόλαιό του να μοιάζουν τουλάχιστον αυτή τη στιγμή απαγορευτικές όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και το γεγονός πως είναι ελεύθερος και δεν πρόκειται για μια περίπτωση Παλάσιος, που είχε συμβόλαιο το οποίο «έσπασε» ο Παναθηναϊκός πληρώνοντας, κάνει την υπόθεσή του περισσότερο δύσκολη.

Ο Μπλάνκο είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1995, έχει ύψος 1.67 μ., είναι εξαιρετικός τεχνίτης και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Έχει κατακτήσει ένα Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ έχει κληθεί μία φορά στην Εθνική Αργεντινής. Τη φετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της υπόθεσης, με τον Μπλάνκο να περιμένει με τη σειρά του να δει ποιες προτάσεις θα έχει στα χέρια του πριν καταλήξει.

Όπως είπαμε, τα οικονομικά δεδομένα είναι αρκετά υψηλά, ωστόσο από πέρσι η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδειξε πως είναι διατεθειμένη να κάνει υπερβάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και για τη στήριξη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πράξη. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα σενάριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ