Ο Γαβαλάς αποχαιρέτησε τον Δημάτο: «Η κουλτούρα του, η παιδεία του και το ήθος του ξεχώριζαν – Ευχαριστώ από καρδιάς» (Pic)

Ο Γαβαλάς αποχαιρέτησε τον Δημάτο: «Η κουλτούρα του, η παιδεία του και το ήθος του ξεχώριζαν – Ευχαριστώ από καρδιάς» (Pic)

Μέσω μίας πολύ όμορφης ανάρτησης στα social media ο Νίκος Γαβαλάς αποχαιρέτησε τον Ανδρέα Δημάτο που από σήμερα δεν είναι πλέον διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά από επτά χρόνια ως διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημάτος αποχώρησε από το πόστο του και την Ένωση.

Ο μέχρι σήμερα ομόλογός του στον Ολυμπιακό, Νίκος Γαβαλάς, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του με μία πολύ όμορφη ανάρτηση στα social media ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Δημάτο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν.

Η ανάρτηση του Γαβαλά:

«Προ τριετίας, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με υποδέχθηκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως δεν συνηθίζεται στα μέρη μας: γράφοντας μία ευχή στον «ωκεανό» του facebook. «Φίλε συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία να έχεις και γερό στομάχι! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με την ποιότητα και το ήθος σου».

Αργότερα με φιλοξένησε στα γραφεία της ΑΕΚ και εξετάσαμε την πιθανότητα να έρθει η Μυρτώ στο Καραϊσκάκη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, βοήθησε τα μέγιστα για να την υποδεχθούμε μαζί με την Τόνια, σε εκείνη την αξέχαστη βραδιά, τον Οκτώβριο του 2019.

Η κουλτούρα του, η παιδεία του και το ήθος του ξεχώριζαν κάθε φορά που συναντιόμασταν στο Ολυμπιακό Στάδιο ή στο Καραϊσκάκη.

Από σήμερα ο Ανδρέας Δημάτος δεν κατέχει τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία. Ένα ευχαριστώ που είμαι βέβαιος πως θα ήθελαν να το μοιραστούν μαζί μου όλοι οι συνάδελφοί μου στις ομάδες της Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ