Αρχισε το παζάρι της Πόρτο για τον Σεμέδο

Αρχισε το παζάρι της Πόρτο για τον Σεμέδο

Τα… παιχνιδάκια των Πορτογάλων για να πάρουν πιο φθηνά τον Σεμέδο – Δεν ενεργοποιήσαν την οψιόν αγοράς, για να διαπραγματευθούν από μηδενική βάση.

Η Πόρτο συνεχίζει τις… πονηριές στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, με την «O Jogo» το βράδυ της Τρίτης (31/5) να γράφει ότι οι Δράκοι δεν θα πληρώσουν τα 5.5 εκατ. ευρώ, που προβλέψει η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την αγορά του Πορτογάλου αμυντικού.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η πορτογαλική ιστοσελίδα, η Πόρτο ενημέρωσε τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία που έκαναν οι δύο σύλλογοι τον Ιανουάριο για τον δανεισμό του Σεμέδο.

Οι Δράκοι προσπαθούν να πάρουν τον Πορτογάλο αμυντικό στη χαμηλότερη δυνατή τιμή και γι’ αυτό δεν ενεργοποίησαν την οψιόν, αφού θέλουν να επαναδιαπραγματευθούν με τους Ερυθρόλευκους. Η Πόρτο θέλει να αγοράσει τον Ρούμπεν Σεμέδο με ένα ποσό πολύ πιο μικρό από τα 5.5 εκατ. ευρώ που ήταν η οψιόν αγοράς και το κάνει με άκομψο τρόπο.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ιβηρα σέντερ μπακ με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ το εξάμηνο που έμεινε στην Πόρτο πραγματοποίησε συνολικά 5 συμμετοχές. Δύο με την πρώτη ομάδα και τρεις με τη δεύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ