«Έχει ήδη πολλές προτάσεις ο Κριχόβιακ»

«Έχει ήδη πολλές προτάσεις ο Κριχόβιακ»

Πολλές επιλογές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ σύμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς.

Για το μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μίλησε ο Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς. Ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, η οποία προετοιμάζεται για τα παιχνίδια του Νations League, αναφέρθηκε στον μέχρι πρότινος μέσο της ΑΕΚ και τόνισε πως έχει ήδη πολλές προτάσεις για το μέλλον.

«Ο Κριχόβιακ θα είναι μαζί μας μέχρι το ματς με την Ολλανδία. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στη Ρωσία και το Κράσνονταρ για να μιλήσει για το θέμα του. Θα δούμε ποια είναι η θέση του συλλόγου. Πάντως, ήδη, έχει πολλές προτάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίχνιεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (31/5).

Ο Κριχόβιακ αναμένεται να μεταβεί στη Ρωσία μετά τις 12 Ιουνίου, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της Κράσνονταρ στην οποία και ανήκει, με τα Μέσα της πατρίδας του να θεωρούν πάντως πιο πιθανή την αποχώρησή του. Πάντως το γεγονός πως ο έμπειρος χαφ έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του δεν διευκολύνει την ΑΕΚ στην προσπάθειά της να τον κρατήσει στις τάξεις της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ