Ο Μαρτίνς «έδειξε» Αμπουμπακάρ Καμαρά – Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο 27χρονος επιθετικός

Ο Μαρτίνς «έδειξε» Αμπουμπακάρ Καμαρά – Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο 27χρονος επιθετικός

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για τον 27χρονο Καμαρά του Αρη, τον θεωρεί πολύ χρήσιμο all around επιθετικό και τον έβαλε στην κουβέντα για τον Ολυμπιακό!

Οι διεργασίες στον Ολυμπιακό για την επόμενη ημέρα βρίσκονται σε εξέλιξη. Από το φινάλε της σεζόν χαράχθηκε μια πρώτη γραμμή, αναφορικά με τις κινήσεις που θα γίνουν και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές, με σκοπό να «τρέξουν» όλα τα θέματα. Και φυσικά αυτά αφορούν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, είτε Ελλήνων (σ.σ. όπως ο Γιάννης Παπανικολάου, που έχει αποκαλύψει to10.gr) είτε παικτών που αγωνίζονται εντός συνόρων. Με έναν ακόμη… Καμαρά να κάνει γκελ!

Ο λόγος για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά του Αρη. Για τον οποίο οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως μπορεί να αποτελεί μία από τις λύσεις που θα προκρίνει ο Ολυμπιακός για να δημιουργήσει βάθος στην επιθετική γραμμή του. Μάλιστα το όνομα του ποδοσφαιριστή από τη Μαυριτανία φαίνεται ότι έχει βάλει ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα των ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν!

Ο Καμαρά αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Αρη τη φετινή σεζόν και το στιλ παιχνιδιού του φαίνεται ότι αρέσει πολύ στον Μαρτίνς. Και για αυτόν τον λόγο έχει θέσει την περίπτωσή του στους παίκτες που θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος (07/03/1995) επιθετικός με καταγωγή από τη Μαυριτανία, θεωρείται παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις, είναι εξαιρετικός στο πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα, μπορεί να παίξει με άνεση και ως δεύτερος φορ και στα άκρα και γενικώς η περίπτωσή του έχει πέσει στο τραπέζι. Για τα καλά.

Αν και δεν είναι σαφές πώς/πού ακριβώς θα ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς, όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχει ξεχωρίσει τον Καμαρά, ακριβώς επειδή μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της εμπροσθοφυλακής. Είτε στα άκρα, είτε ως δεύτερος φορ. Εχει εξαιρετικά τρεξίματα, είναι γρήγορος, είναι μεγάλος μπελάς για την αντίπαλη άμυνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Καμαρά αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Μπορεί να μην είναι κλασικός γκολτζής, ωστόσο, τελείωσε τη σεζόν με 36 συμμετοχές, 10 γκολ και 4 ασίστ με τον Αρη και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και δεύτερος «πασέρ» των Κίτρινων, στην πορεία έως την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του Αρη και του Ολυμπιακού για τον δυναμικό επιθετικό. Και όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά ίσως και μέσα στην εβδομάδα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει νέα επικοινωνία με τη διοίκηση των Πειραιωτών, για να «τρέξουν» τα θέματα πάνω στα οποία δουλεύουν ήδη οι Ερυθρόλευκοι.

Και φυσικά αφορούν και σε άλλες υποθέσεις, όπως εκείνη του δεξιού μπακ. Από to10.gr έχετε ενημερωθεί για την περίπτωση του Γιαν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι, που αποτελεί ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής και ο οποίος ενδιαφέρει. Οι επαφές έχουν γίνει και αναμένονται εξελίξεις. Όπως εξελίξεις δεν αποκλείεται να προκύψουν και στην υπόθεση του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η περίπτωση του οποίου, ωστόσο, δεν είναι ακόμη προχωρημένη, καθώς δεν έχει γίνει κουβέντα, ούτε με τον παίκτη ούτε με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ