Ο «Μίλι», ο Μάρκο Σίλβα, η Φούλαμ και ο… Ολυμπιακός

Ο «Μίλι», ο Μάρκο Σίλβα, η Φούλαμ και ο… Ολυμπιακός

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ο πρώτος στόχος της Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα για τη μεσαία γραμμή, την ώρα που στο Νησί γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα μετά από μια τρομερή σεζόν κατάφερε να ανεβάσει τη Φούλαμ στην Premier League, με τους Λονδρέζους να τερματίζουν στην πρώτη θέση της Championship.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την παρουσία της Φούλαμ στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο πρώτος του στόχος για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή φαίνεται πως είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος που έχει συνεργαστεί και στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό με τον Σίλβα και κατέκτησαν μαζί και ένα πρωτάθλημα, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον έχει βάλει στο… μάτι.

Ο Μιλιβόγεβιτς τη φετινή σεζόν έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και στην Αγγλία γίνεται λόγος για πιθανή μεταγραφή του Σέρβου το καλοκαίρι. Στο Νησί μάλιστα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που φέρνουν τον Σίλβα να ετοιμάζει επίσημη πρόταση στην Πάλας για τον πρώην παίκτη του στον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ώρα το όνομα του έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές και για επιστροφή του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες.

Προς το παρόν σύμφωνα με όσα αναφέρει και το έγκυρο «The Athletic» δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά ούτε στον ίδιο τον «Μίλι», όμως θεωρείται δεδομένο από τους Άγγλους ότι ο Μάρκο Σίλβα θέλει να προσθέσει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σέρβου και την εμπειρία στη μεσαία γραμμή της Φούλαμ.

Από εκεί και πέρα τις προηγούμενες μέρες ο Μιλιβόγεβιτς «έπαιξε» πολύ και για τον Ολυμπιακό, με τα αγγλικά ΜΜΕ να τονίζουν ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και πως η Πάλας δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη πώληση φέτος. Κυρίως για να μην τον χάσει ως ελεύθερο σε έναν χρόνο από τώρα.

Ο ίδιος ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στο μέλλον στον Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί  σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιλιβόγεβιτς τη φετινή σεζόν έπαιξε 20 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Πατρίκ Βιεϊρά να μην του δίνει όσο χρόνο είχε τις προηγούμενες σεζόν στους Λονδρέζους. Συνολικά στην Κρίσταλ Πάλας είναι από το 2017 και έχει 177 συμμετοχές και 28 γκολ, όντας μάλιστα και αρχηγός!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ