ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Κρέσπο – Ενδιαφέρον και από ελληνική ομάδα

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Κρέσπο – Ενδιαφέρον και από ελληνική ομάδα

Οι Κύπριοι ισχυρίζονται πως ο Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Σβαμπ. Και το έχει δείξει, καταθέτοντας τους προτάσεις ανανέωσης.

Η υπόθεση του Ισπανού σέντερ μπακ όμως είναι και η πιο δύσκολη σε σχέση με τους άλλους τρεις. Αυτό γιατί υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ο Δικέφαλος του βορρά «κοιτάζει» για έναν ακόμη αμυντικό πέραν του Νάσμπεργκ.

Την ίδια ώρα, η κυπριακή ιστοσελίδα «goal.com.cy», αναφέρει πως ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από μια ελληνική ομάδα για τον 35χρονο άσο, δίχως να κάνει γνωστή ποια είναι αυτή.

«Ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατά την τελευταία 6ετία αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φιγουράρει ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κρέσπο, λοιπόν, μπήκε στο μετεγγραφικό μπλοκάκι του ΑΠΟΕΛ καθώς η αξία του δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Παρά την ηλικία του, αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία σε υψηλό επίπεδο, κάτι εξάλλου που επιδεικνύουν από μόνες τους οι εμφανίσεις στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δεν πρόκειται για εύκολη επιλογή αφού όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, στα χέρια του υπάρχουν αρκετές προτάσεις, μεταξύ των οποίων και μία από άλλη ελληνική ομάδα…», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ