«Ο Μάγκνουσον επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»

«Ο Μάγκνουσον επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»

Δημοσιεύματα από την Ισλανδία αναφέρουν πως ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που ψάχνει στόπερ.

H AEK έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης,

Μάλιστα στην Ισλανδία, από όπου και κατάγεται ο παίκτης, κάνουν λόγω επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων, για τον στόπερ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «fotbolit.net».

Συγκεκριμένα, αυτό που τονίζεται, είναι πως ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, που αποχώρησε έπειτα από τέσσερα χρόνια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επιβεβαιωμένα πλέον απασχολεί την ΑΕΚ και είναι ένας πιθανός προορισμός.

«Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Μάγκνουσον, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συζητήσεις», αναφέρουν στην Ισλανδία συγκεκριμένα.

Η Ένωση μοιάζει να έχει πάρει… ζεστά την περίπτωση του Ισλανδού, αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις αριστεροπόδαρων κεντρικών αμυντικών που εξετάζονται από το αρμόδιο τμήμα σκάουτερ, τον Κουχάρσκι και φυσικά τον Ματίας Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ