«Βλέπει» Μάγκνουσον για την άμυνα η ΑΕΚ (vids)

«Βλέπει» Μάγκνουσον για την άμυνα η ΑΕΚ (vids)

Ένα νέο όνομα έχει έρθει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει ψηλά στη λίστα της τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, Χόρντουρ Μάγκνουσεν.

Μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα, ο Αργεντίνος τεχνικός έχει… σηκώσει μανίκια μαζί με τους ανθρώπους της Ένωσης με στόχο την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Στις συζητήσεις που έχουν γίνει ο Αλμέιδα έχει προτείνει προτείνει τρία-τέσσερα ονόματα και ένα εξ αυτών είναι και του Χόρντουρ Μάγκνουσεν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αργεντίνος προπονητής φαίνεται πως έχει ζητήσει από τη διοίκηση έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και ο Ισλανός υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής μοιάζει μια καλή περίπτωση στα μάτια του 48χρονου τεχνικού.

Ο Μάγκνουσον αποκτήθηκε από τη ρωσική ομάδα έναντι 2,8 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπρίστολ Σίτι το καλοκαίρι του 2018, έχοντας γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα μέχρι τον περσινό Απρίλιο που τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και επέστρεψε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στην καριέρα του ο Ισλανδός έχει αγωνιστεί και ως αριστερός στόπερ, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Φραμ, Γιουβέντους Β’, Σπέτσια, Τσεζένα και Μπρίστον Σίτι, πριν καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ. Παράλληλα είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας του έχοντας παίξει 39 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ