«Κλεισμένος» ο Ράφα Σοάρες για τον ΠΑΟΚ – Φουλάρει για στόπερ

«Κλεισμένος» ο Ράφα Σοάρες για τον ΠΑΟΚ – Φουλάρει για στόπερ

Ο Ράφα Σοάρες είναι θέμα χρόνου να γίνει και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Ζοσέ Μπότο ψάχνει στην αγορά και για κεντρικό αμυντικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπροστά για τα καλά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τον Ζοσέ Μπότο να έχει ως πρώτο στόχο να «θωρακίσει» την άμυνα του Δικεφάλου του βορρά.

Οι Θεσσαλονικείς προχωράνε για την ενίσχυση τους και φαίνεται πως τα έχουν βρει ήδη με τον Ράφα Σοάρες, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από την Γκιμαράες.

Ο Πορτογάλος μπακ είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Μπότο για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον γνωρίζει καλά και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal.

Ο Ράφα Σοάρες θα υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, όμως ο Μπότο δεν σταματάει εδώ, αφού εκτός από τον Πορτογάλο ψάχνει και για κεντρικό αμυντικό. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής παρουσιάζεται να έχει προχωρημένες επαφές με τον συγκεκριμένο παίκτη που αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πρόθεσή του είναι να γίνει κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμός.

Και μάλιστα η περίπτωση του δεν έχει καμία σχέση ούτε με αυτή του Κρέσπο, ούτε με αυτή του Νάσμπεργκ που αναμένεται κι αυτός με τη σειρά του στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ