Χοντρό άδειασμα του Οικονόμου στον Μπαλτάκο: Η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις

Χοντρό άδειασμα του Οικονόμου στον Μπαλτάκο: Η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΠΟ

Αυστηρό μήνυμα του Γιάννη Οικονόμου στη νέα τάξη πραγμάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την πρωινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Και από τα λόγια του καταλαβαίνει ο καθένας αφενός τις σοβαρές επιφυλάξεις που διατηρεί η Κυβέρνηση για τον άλλοτε συνομιλητή της Χρυσής Αυγής, αφετέρου πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που τεχνηέντως κάποιοι θέλησαν να «περάσουν» το προηγούμενο διάστημα.

Ότι δηλαδή ο Μπαλτάκος είναι πρόσωπο που είχε την έγκριση του Μαξίμου για να καθίσει στην πρώτη καρέκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Η Κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις αν η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να συνδράμει το αναγκαίο έργο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου» ήταν η ατάκα του Γιάννη Οικονόμου.

Το ακροδεξιό παρελθόν του γνωστού δικηγόρου. Οι επώνυμες καταγγελίες ότι δεν είναι κάτι λιγότερο ή περισσότερο από μια ακόμη επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η αίσθηση πως βρέθηκε στην ΕΠΟ απλά και μόνο για να συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε η περίφημη «εξυγίανση». Όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας αμφιβολίας. Ου μην και κατακραυγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ