Ετοιμάζει διπλό πορτογαλικό «χτύπημα» ο ΠΑΟΚ – Θέλει και Αντρέ Ρικάρντο

Ετοιμάζει διπλό πορτογαλικό «χτύπημα» ο ΠΑΟΚ – Θέλει και Αντρέ Ρικάρντο

Πέρα από τον Ράφα Σοάρες, ο ΠΑΟΚ φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» και άλλη μια περίπτωση από την Πορτογαλία, με τον Αντρέ Ρικάρντο να παρουσιάζεται ως... κλεισμένος από τους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπροστά για τα καλά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τον Ζοσέ Μπότο να έχει ως πρώτο στόχο να «θωρακίσει» την άμυνα του Δικεφάλου του βορρά.

Οι Θεσσαλονικείς προχωράνε για την ενίσχυση τους και φαίνεται πως τα έχουν βρει ήδη με τον Ράφα Σοάρες, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από την Γκιμαράες.

Οι Πορτογάλοι όμως στέλνουν και άλλον έναν ποδοσφαιριστή από τη χώρα τους στους «ασπρόμαυρους». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πορτογαλική ιστοσελίδα οι Θεσσαλονικείς έχουν κλείσει και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αντρέ Ρικάρντο, που μένει ελεύθερος στα τέλη του Ιουνίου από τη Φαμαλικάο.

«Κλεισμένη συμφωνία για την απόκτηση δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών: του Ράφα Σοάρες και του Αντρέ Ρικάρντο έχει ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα που έχει αθλητικό διευθυντή τον Πορτογάλο, Ζοζέ Μπότο, εγγυήθηκε τις δύο ενισχύσεις με μηδενικό κόστος.

Ο Ράφα Σοάρες, ένας 27χρονος αριστερός μπακ, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βιτόρια Γκιμαράες, μια ομάδα με την οποία συνδέθηκε για τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ισχύει για τρεις σεζόν.

Ο Αντρέ Ρικάρντο είναι ένας 21χρονος μεσοεπιθετικός που θα υπογράψει για τέσσερις σεζόν. Ήταν στην Φαμαλικάο, εκεί που αγωνίστηκε κυρίως με την δεύτερη ομάδα της, παίζοντας φέτος μόνο τέσσερα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Μπράγκα», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ