Επιασε δουλειά ο Μαρτίνς – Κόουτο, Μπάλντοκ και έκπληξη με Κέλβεν για δεξιά – Ζήτησε Αμπουμπακάρ Καμαρά – «Όχι τώρα» αριστερό μπακ

Επιασε δουλειά ο Μαρτίνς – Κόουτο, Μπάλντοκ και έκπληξη με Κέλβεν για δεξιά – Ζήτησε Αμπουμπακάρ Καμαρά – «Όχι τώρα» αριστερό μπακ

Τηλεδιάσκεψη του Πέδρο Μαρτίνς με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για δεξί μπακ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μαντσίνι και προετοιμασία. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπιασε δουλειά. Και ο Ολυμπιακός αρχίζει να εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυσή του, πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Όχι, ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Συνεχίζει τις διακοπές του, αλλά παράλληλα ξεκίνησε να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Με τις μεταγραφές να είναι σε πρώτο πλάνο. Για αυτό είχε ευρεία τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους που θα τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων. Στην οποία και συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα και πάρθηκαν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις, αλλά και για θέματα που άπτονται της προετοιμασίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, απόλυτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι απόκτηση δεξιού μπακ. Για την ακρίβεια, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν για δύο ακραίους αμυντικούς, αλλά σε πρώτη φάση θέλουν να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν. Τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει από τη λίστα είναι ο Γιαν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι και ο Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Για τον 21χρονο Βραζιλιάνο έχουν ήδη γίνει επαφές με τους «Σίτιζενς» και υπάρχει παράθυρο να πραγματοποιηθεί σύντομα η μεταγραφή, ενώ επαφές υπάρχουν και με τη Σέφιλντ για τον Ελληνα διεθνή μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 3 λεπτά στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Βόρειο Ιρλανδία, κάνοντας το ντεμπούτο του. Και για τις δύο περιπτώσεις υπάρχουν συζητήσεις και θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι μέλλει γενέσθαι.

ΣΤΗΝ 3ΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ Ο ΚΕΛΒΕΝ!

Εντούτοις, στην κουβέντα που έλαβε χώρα μεταξύ του Μαρτίνς και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Κέλβεν Ντάγκλας Σίλβα Ολιβέιρα. Του 21χρονου (25/02/2001) δεξιού μπακ της Ατλέτικο Παραναένσε, τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι φέρεται να παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωσή του προκαλεί ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή παίκτη με την εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας, αλλά και διότι τα χαρακτηριστικά του είναι τέτοια που ταιριάζουν πολύ στο στιλ του δεξιού μπακ που θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, παρότι είναι μόλις 21 ετών, έχει ήδη 79 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ με την κάτοχο του Κόπα ντο Μπραζίλ!

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στις διερευνητικές επαφές που έγιναν με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, διευκρινίστηκε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει τον Κέλβεν (σ.σ. έχει αξία 4.500.000 € στο transfermarkt) με ευνοϊκούς όρους, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Κάτι που εφόσον ισχύει θα καθιστούσε πιο «ασφαλή» την επιλογή του, αλλά παράλληλα θα άνοιγε διάπλατα την πόρτα για την απόκτηση και ενός ακόμη μπακ. Λογικά του Μπάλντοκ. Το τι θα γίνει, πάντως, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα, πριν την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς αυτό θέλει ο Μαρτίνς.

ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΜΑΡΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς φέρεται να επανέλαβε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της απόκτησης Αμπουκαμπάρ Καμαρά. Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τα χαρακτηριστικά του επιθετικού από τη Μαυριτανία και θεωρεί ότι σε μια ομάδα όπως οι Ερυθρόλευκοι, θα μπορέσει να προσφέρει πολλές λύσεις και να γίνει ακόμη πιο χρήσιμος από ό,τι είναι στον Αρη, όπου εκ των πραγμάτων πρέπει να είναι το «πρώτο βιολί». Μάλιστα, ο Μαρτίνς φέρεται να αναφέρθηκε με καλά σχόλια και στην περίπτωση του Ντανιέλ Μαντσίνι. Χωρίς να είναι τόσο θετικός και θερμός όσο στην περίπτωση του Αφρικανού επιθετικού. Πάντως, ο Αργεντινός είναι στη λίστα.

«ΟΧΙ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν έχει ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή την απόκτηση αριστερού μπακ. Για την ακρίβεια, ο Μαρτίνς δεν έθεσε θέμα προσθήκης, εάν δεν προκύψει παραχώρηση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Εξάλλου, έχει αποφασίσει ότι τη νέα σεζόν η μία από τις δύο θέσεις θα δοθεί στον Φώτη Κίτσο. Και μπορεί ο 19χρονος να απουσιάζει από την «πρώτη» στις 14 Ιουνίου, ωστόσο, επιστρέφει ο Λεονάρντο Κούτρης, ενώ στις προπονήσεις θα λάβει μέρος και ο Τόλης Αποστολόπουλος, από τον Ολυμπιακό Β’

Πέραν του Κούτρη, στο Ρέντη, στις 14 Ιουνίου έχουν κλείσει θέση οι Αχμέντ Χασάν, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Νίκολα Τσούμιτς, ενώ ο Μαρτίνς έχει πει ότι θέλει να δει και τους Λοβέρα, Γιάννη Μασούρα, εκτός εάν έως τότε έχουν παραχωρηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ