Στην Ευρώπη ο Τσιτσαρίτο – Οργιάζουν τα σενάρια στο Μεξικό για ΑΕΚ και Αλμέιδα

Στην Ευρώπη ο Τσιτσαρίτο – Οργιάζουν τα σενάρια στο Μεξικό για ΑΕΚ και Αλμέιδα

Ο Τσιτσαρίτο «πάτησε» Ευρώπη και οι φήμες στο Μεξικό, που τον συνδέεουν με την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα, φούντωσαν.

Μόνιμη… θέση στην επικαιρότητα του Μεξικού έχει πλέον η ΑΕΚ.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και στο Μεξικό επιμένουν, πως ο Τσιτσαρίτο είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα και τον Δικέφαλο.

Διάφορα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως ο Αργεντινός προπονητής έχει ζητήσει από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση τόσο την απόκτηση τόσο του Χάβιερ Λόπες, όσο και του Τσιτσαρίτο. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ φέρεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Μεξικανό φορ, ενώ πάντα στο μπλοκάκι του παραμένει ο πρώην παίκτης του στην Τσίβας και τη Σαν Χοσέ.

Μάλιστα, ο 34χρονος άσος προχώρησε σε μια κίνηση, η οποία φούντωσε ακόμη πιο πολύ τις… φήμες που τον θέλουν να έχει ως πιθανό προορισμό την Ένωση.

Ο Μεξικανός επιθετικός ταξίδεψε στην Ευρώπη συγκεκριμένα στην Αγγλία και αυτό μεταφράστηκε από τα ΜΜΕ της χώρας του ως επαγγελματική επιστροφή στη Γηραιά Ήπειρο, με το όνομα της ΑΕΚ να αναφέρεται συνεχώς στα εν λόγω δημοσιεύματα.

Ο Τσιτσαρίτο βρίσκεται στο MLS και τους Γκάλαξι από τον Γενάρη του 2020 και τη φετινή σεζόν έχει βρει 5 φορές δίχτυα σε 10 συμμετοχές.

Η ανάρτηση του Τσιτσαρίτο από το Λονδίνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ