«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Άλβαρεζ της Πατσούκα» (vids)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Άλβαρεζ της Πατσούκα» (vids)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό, ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για τον 23χρονο δεξιό μπακ της Πατσούκα, Κέβιν Άλβαρεζ.

Συνεχίζονται στο εξωτερικό τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ, με τους Μεξικανούς να μπλέκουν τον Δικέφαλο του Βορρά με τον Κέβιν Άλβαρεζ της Πατσούκα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 23χρονο (15/1/1999, 1.76 μ.) δεξιό μπακ της Πετσούκα, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 36 συμμετοχές, με 1 γκολ και 5 ασίστ.

Το συμβόλαιο που έχει με την μεξικάνικη ομάδα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο (31/12/2022), με τους Μεξικανούς να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Δικεφάλου, ενώ σύμφωνα με τον προπονητή της Πατσούκα, Γκιγιέρμο Αλμάδα, το όνομα του 23χρονου αμυντικού βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Αϊντχόφεν. «Η πραγματικότητα είναι ότι ζητήσαμε από τον Χεσούς Μαρτίνεζ να μην τον πουλήσει και δεν νομίζω ότι θα βγει στην εγχώρια αγορά. Η πρόθεση του συλλόγου είναι να τον πουλήσουν στην Ευρώπη. Η PSV τον ακολουθεί και έχει δείξει ενδιαφέρον για αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Αλμάδα.

Το ενδιαφέρον της ολλανδικής ομάδας μέχρι τώρα, σύμφωνα πάντα με τους Μεξικανούς, παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά οι συμπατριώτες του Κέβιν Άλβαρεζ θεωρούν ότι σύντομα η PSV θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ