ΠΑΟΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Φάμπιο Μαρτίνς (vids)

ΠΑΟΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Φάμπιο Μαρτίνς (vids)

Ο 29χρονος Πορτογάλος της Αλ Γουάντα, Φάμπιο Μαρτίνς, προτάθηκε στον Ζοσέ Μπότο και ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Κουαλιάτα προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ο Ζοσέ Μπότο κοιτάζει την αγορά για την απόκτηση τουλάχιστον δυο ακραίων επιθετικών, οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία του Δικεφάλου του βορρά είναι δεκάδες και ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στη λίστα των ασπρόμαυρων και εξετάζεται είναι και ο Φάμπιο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος με βραζιλιάνικες ρίζες εξτρέμ της Αλ Ουάχντα είναι ένας παίκτης που αρέσει στον ΠΑΟΚ, όμως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής τον έχει στο «κάδρο» για τα άκρα, όμως προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση.

Για τον Φάμπιο Μαρτίνς η Αλ Ουάχντα ξόδεψε τον περασμένο Σεπτέμβριο 3 εκατ. ευρώ για τον αγοράσει από την Μπράγκα και τη φετινή χρονιά κατέγραψε 29 παιχνίδια, 9 γκολ και 3 ασίστ (7 ματς και 1 γκολ εξ αυτών με τη φανέλα της Μπράγκα).

Ο Μαρτίνς είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας έχοντας πραγματοποιήσει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Πόρτο, ενώ εκτός της Μπράγκα έχει αγωνιστεί σε Ντεσπορτίβο Άβες, Πάσος Φερέιρα, Τσάβες, Φαμαλικάο και Αλ Σαμπάμπ, με το συμβόλαιό του με την Αλ Ουάχντα να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ