Πρώτοι στόχοι 6αρι και στόπερ στην ΑΕΚ – Ανακοινώνεται ο Μπρούνο Άλβες

Πρώτοι στόχοι 6αρι και στόπερ στην ΑΕΚ – Ανακοινώνεται ο Μπρούνο Άλβες

Αυτές είναι οι προτεραιότητες της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, την ώρα που ίσως και μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μπρούνο Άλβες.

Η ΑΕΚ έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και κοιτάζει στην αγορά για συγκεκριμένες επιλογές μετά από συνεννόηση του Ματίας Αλμέιδα με τον Ράντεκ Κουχάρσκι.

Η Ένωση λοιπόν φαίνεται πως έχει ως άμεσες προτεραιότητες την απόκτηση στόπερ και 6αριου, με τους δυο άνδρες που κινούν τα νήματα στο πλάνο ενίσχυση της ομάδας να έχουν αναλύσει και συζητήσει τα πάντα. Τόσο για τις ανάγκες που έχει η ΑΕΚ, αλλά και για το υπάρχον υλικό.

Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν τι παίκτες χρειάζονται και ήδη Αλμέιδα και Κουχάρσκι έχουν δημιουργήσει τη λίστα με τα ονόματα που παρακολουθούν. Στις θέσεις των στόπερ και του 6αριου εξάλλου η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο αυτή αναμένεται να κάνει δύο προσθήκες και στόχος είναι τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός και ένα χαφ να αποκτηθούν πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ήδη έχουν γίνει από πλευράς Κουχαρσκι και οι πρώτες διερευνητικές επαφές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι προχωρημένο. Τέλος, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως μετά την ανακοίνωση του Μπρούνο Άλβες πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, πιθανώς και μέσα στη μέρα να επισημοποιηθεί η πρόσληψή του από την «Ένωση», στην οποία θα επιστρέψει μετά από 18 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ