Ο Αθανασιάδης στη… ζώνη της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Αθανασιάδης στη… ζώνη της δεύτερης ευκαιρίας

Η ΑΕΚ έχει τερματοφύλακες, δεν κοιτάζει στην αγορά και ο Ματιάς Αλμέιδα δείχνει έτοιμος να δώσει τα γάντια στον... Αθανασιάδη!

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός στα Σπάτα. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη σηκώσει… μανίκια και σε συνεργασία με τον Ράντεκ Κουχάρσκι, χτίζει την ΑΕΚ της «Αγιά Σοφιάς».

Αναμφίβολα, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της ομάδας αφορά τον «άσο». Με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε ρόλο βασικού, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να επιλέξουν ποιος θα πλαισιώσει τον Αυστριακό γκολκίπερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και δείχνει έτοιμος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Αθανασιάδη!

Με τον Παναγιώτη Τσιντώτα στην πόρτα της εξόδου των Σπατών, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για να αποκτήσει τα γάντια του αναπληρωματικού κίπερ ο Αθανασιάδης. Ο 29χρονος έκανε πράγματα και θαύματα στη Μολδαβία, κάτι που στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο το γνωρίζουν καλά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας λατρεύτηκε σαν… Θεός στη χώρα της της ανατολικής Ευρώπης. Ήταν μια ονειρική χρονιά για τον Θεσσαλονικιό γκολκίπερ που ολοκληρώθηκε με δύο κούπες. Πρωτάθλημα και Κύπελλο κατέληξαν στη Σέριφ, με τη συμβολή του 29χρονου να είναι κάτι παραπάνω από καθοριστική. Κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, κατέγραψε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας και 22 clean sheets. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τις πολύ καλές εμφανίσεις του στους ομίλους του Champions League κόντρα στα μεγαθήρια. Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ και Σαχτάρ τα βρήκαν σκούρα με τον Γιώργο Αθανασιάδη, που αποτέλεσε talk of the town στη Μολδαβία.

Ο Αθανασιάδης επανήλθε από τον δανεισμό του στη Σέριφ και δείχνει πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ. Ο Ματίας Αλμέιδα τον πιστεύει, έχει τσεκάρει τις ικανότητές του και εμφανίζεται πρόθυμος να του προσφέρει στο… πιάτο μια δεύτερη ευκαιρία με τον δικέφαλο.

Ο 29χρονος παίρνει τον δρόμο της επιστροφής, με τον Αλμέιδα να ψηφίζει… δαγκωτό «ναι» στην παραμονή του στα Σπάτα. Το συμβόλαιό του Γιώργου Αθανασιάδη ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και με τις περσινές, εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Σέριφ, κερδίζει με το σπαθί του μια θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ