«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Λαϊνέζ»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Λαϊνέζ»

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Μεξικανού εξτρέμ της Μπέτις, Ντιέγκο Λαϊνέζ.

Μία πολύ καλή περίπτωση από την La Liga και συγκεκριμένα από τη Ρεάλ Μπέτις φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας!

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Mundo Deportivo», η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Μεξικανού εξτρέμ της Μπέτις, Ντιέγκο Λαϊνέζ.

Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο εξτρέμ, με μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, με τον Ματίας Αλμέιδα μάλιστα να ξέρει καλά την περίπτωση του, καθώς ο 21χρονος αγωνιζόταν στην Αμέρικα του Μεξικό το διάστημα όταν ο Αργεντινός προπονητής ήταν στην Τσίβας.

Ο ελληνικός σύλλογος φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μεξικανό επιθετικό της Μπέτις. Η Μπέτις θα πρέπει να προσπαθήσει να ανανεώσει τον Λαϊνέζ, ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του το 2024. Ο Μεξικανός είχε πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής φέτος με τον Πελεγκρίνι», γράφει χαρακτηριστικά το ισπανικό Μέσο για τον Λαϊνέζ, τον οποίο η Μπέτις τον είχε αποκτήσει έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ από την Αμέρικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ