Εξελίξεις με Άμραμπατ: «Απέρριψε την Άμπχα, θέλει Ολλανδία»

Ο Νόρντιν Άμραμπατ φέρεται να έριξε... άκυρο σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νόρντιν Άμραμπατ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο, φαντάζει αρκετά πιθανό, να διαβεί σύντομα την πόρτα της εξόδου των Σπατών.

Ο Μαροκινός άσος αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα και για αυτό το λόγο, επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ολλανδία.

Διάφορες ομάδες έχουν βρεθεί στο κατώφλι του Αμραμπατ, με σημερινό δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας «voetbal4u.com», να φέρνει στην επιφάνεια ενδιαφέρον της Άμπχα.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας προσέγγισε τον Μαροκινό, που φέρεται να απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 35χρονος παίκτης έριξε… άκυρο στην Άμπχα, καθώς θέλει μόνο ολλανδικό σύλλογο.

«Ο Αμραμπατ ελπίζει να επιστρέψει στην Ολλανδία την επόμενη σεζόν ενώ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για ακόμη μία χρονιά. Ο Αμραμπατ απέρριψε πρόταση της Άμπχα από τη Σαουδική Αραβία, καθώς έχει άλλα πλάνα.

Η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε μία πώληση του παίκτη ενώ η αξία του ανέρχεται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ», τονίζουν οι Ολλανδοί για την ΑΕΚ και τον Άμραμπατ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από