Νέα σενάρια για ΑΕΚ και Ρακίτσκι

Νέα σενάρια για ΑΕΚ και Ρακίτσκι

Οι Ρώσοι επαναφέρουν την περίπτωση του Γιάροσλαβ Ρακίτσκι για την ΑΕΚ.

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι σκανάρουν τη μεταγραφική αγορά, με τα υποψήφια ονόματα να κάνουν… παρέλαση.

Κάπως έτσι, επανήλθε στο προσκήνιο και η περίπτωση του Γιάροσλαβ Ρακίτσκι για τον δικέφαλο. Τον Μάρτιο και μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το παραθυράκι της FIFA, κάνοντας δικό της τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Εκείνη την περίοδο, αναπτύχθηκε η φημολογία, πως οι «κιτρινόμαυροι», ενδιαφέρονται και για τον 32χρονο στόπερ. Το θέμα δεν προχώρησε ποτέ, με τους Ρώσους όμως, να ξαναβάζουν την Ένωση στο κόλπο απόκτησης του έμπειρου αμυντικού.

Συγκεκριμένα, διάφορα ρωσικά δημοσιεύματα, ανέφεραν για το  μέλλον του Ρακίτσκι πως «μέσα στις επιλογές του μπορεί να είναι η ΑΕΚ και η Μπασάκσεχιρ, ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον τις προηγούμενες εβδομάδες».

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 32χρονος στόπερ κατέγραψε 23 συμμετοχές, δύο γκολ και έξι ασίστ με τη Ζενίτ. Από το ρωσικό σύλλογο αποχώρησε τον Μάρτιο, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ