«Αϊντχόφεν και Ολυμπιακός για Άλβαρεζ» (vid)

«Αϊντχόφεν και Ολυμπιακός για Άλβαρεζ» (vid)

Δημοσίευμα στο Μεξικό μπλέκει τον Ολυμπιακό με τον δεξιό μπακ της Πατσούκα, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η PSV, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε γραφτεί και για τον ΠΑΟΚ.

Το περασμένο Σάββατο (4/6) οι Μεξικανοί ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του δεξιού αμυντικού της Πατσούκα, Κέβιν Άλβαρεζ. Σήμερα, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον 23χρονο, τα οποία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, χωρίς να αναφέρουν τίποτα για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως και πριν από λίγες ημέρες, οι Μεξικανοί αναφέρονται στο ενδιαφέρον που έχει δείξει η Αϊντχόφεν για τον Κέβιν Άλβαρεζ, αλλά αυτή τη φορά εμφανίζουν ως ενδιαφερόμενο από την Ελλάδα τον Ολυμπιακό αντί για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας, ωστόσο, ότι το πιθανότερο είναι να πάει στην Ολλανδία.

«Η Αϊντχόφεν έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κέβιν Άλβαρεζ. Η πρόθεση της Πατσούκα είναι να τον πουλήσει, αλλά να τον κρατήσει στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο. Η Αϊντχόφεν και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο σύλλογοι που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κέβιν. Ακόμα πάντως δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Μεξικανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κέβιν Άλβαρεζ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 36 συμμετοχές, με 1 γκολ και 5 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με την Πατσούκα λήγει τον Δεκέμβριο (31/12/2022).

«Η πραγματικότητα είναι ότι ζητήσαμε από τον Χεσούς Μαρτίνεζ να μην τον πουλήσει και δεν νομίζω ότι θα βγει στην εγχώρια αγορά. Η πρόθεση του συλλόγου είναι να τον πουλήσουν στην Ευρώπη. Η PSV τον ακολουθεί και έχει δείξει ενδιαφέρον για αυτόν», είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών ο τεχνικός της Πατσούκα, Γκιγιέρμο Αλμάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ