«Η ΑΕΚ τις περισσότερες πιθανότητες για Λαϊνέζ»

«Η ΑΕΚ τις περισσότερες πιθανότητες για Λαϊνέζ»

«Βροχή» δημοσιευμάτων και σήμερα στην Ισπανία για ΑΕΚ και Ντιέγκο Λαϊνέζ.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Ντιέγκο Λαϊνέζ διατηρούν την ΑΕΚ οι Ισπανοί. Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, με την Ένωση να δείχνει… ζωηρό ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Μπέτις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «todofichajes», η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του 21χρονου παίκτη από την Μπέτις!

«Ο Ντιέγκο Λαϊνέζ, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπέτις και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ως δανεικός. Ένας από τους συλλόγους που φαίνεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν είναι η ΑΕΚ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Λαϊνέζ κατέγραψε 13 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 2 γκολ με τη φανέλα των βερδιμπλάνκος.

Το όνομα του 21χρονου φέρεται να τοποθετείται αρκετά ψηλά στο κιτρινόμαυρο μπλοκάκι, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και η Κλαμπ Αμέρικα. Παρόλα αυτά, το σενάριο επιστροφής του Λαϊνέζ στο Μεξικό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ