«Στη Μόντσα του Μπερλουσκόνι ο Φρανσουά Μοντέστο»

«Στη Μόντσα του Μπερλουσκόνι ο Φρανσουά Μοντέστο»

Έκπληξη πρώτου μεγέθους για τον Φρανσουά Μοντέστο. Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν ότι… μετακομίζει στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερσουλσκόνι, σε ρόλο αθλητικού διευθυντή.

Στην Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να συνεχίζει την διοικητική καριέρα του ο Φρανσουά Μοντέστο. Σε σημερινά τους ρεπορτάζ τόσο η κορυφαία Ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, όσο και η ιστοσελίδα που διατηρεί ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο, αναφέρεται ότι ο Κορσικανός είναι ο εκλεκτός του Αντριάνο Γκαλιάνι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή της νεοφώτιστης.

Ναι, νεοφώτιστη η Μόντσα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Serie A. Στην πραγματικότητα όμως ένα ποδοσφαιρικό project που εδώ και μια τετραετία φαίνονταν ότι θα… μεγαλώσει. Η τεχνογνωσία της άλλοτε κραταιάς Μίλαν κρύβεται πίσω της. Τα κεφάλαια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και η παραγοντική δύναμη του Αντριάνο Γκαλιάνι. Διόλου παράξενο λοιπόν ότι σε χρόνο ρεκόρ είναι ήδη στην πρώτη κατηγορία. Και σίγουρα μια από τις ομάδες που δεν ανέβηκε από… περιέργεια.

Έχει ένα μεγάλο μπάτζετ στη διάθεση της. Και δεδομένα θέλει στον επόμενο κύκλο της να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Να σκαρφαλώσει ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κλπ. Αν και μόλις μια εβδομάδα λοιπόν στη Serie A φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά τις κινήσεις με θέα στα… επόμενα. Και ανάμεσα σε αυτές; Φαίνεται πως υπάρχει ένας δικός μας άνθρωπος. Ο Φρανσουά Μοντέστο.

Οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους –αν και επικαλούνται και πηγές από την Αθήνα- παρουσιάζουν τον Κορσικανό ως προσωπική επιλογή του Γκαλιάνι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Και αν ο Μοντέστο δεν είναι άγνωστος εκεί, καθώς αγωνίστηκε στην Κάλιαρι: Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ που με τη σειρά της μόλις επέστρεψε έπειτα από 23 χρόνια στη Premier League είναι που συνοδεύουν τις πρώτες αναφορές για εκείνον.

«Η νέα Μόντσα παίρνει σάρκα και οστά και στελεχώνεται σκοπεύοντας να σκαρφαλώσει ψηλά στην ιεραρχία του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Στην Ελλάδα είναι σίγουροι. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι προσλαμβάνει τον Φρανσουά Μοντέστο» αναφέρει η Gazzetta dello Sport ενώ στη συνέχεια θυμάται την πενταετία του Κορσικανού στη Κάλιαρι και έπειτα αναφέρονται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην ευκαιρία που έδωσε στον Μοντέστο και στα όσα καλά συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό αλλά και στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ο Φρανσουά Μοντέστο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μόντσα» αναφέρει με τη σειρά του ο Ντι Μάρτζο. «Η απόφαση ίσως ανακοινωθεί μέσα στην διάρκεια της ημέρας» προσθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ