Επιμένουν στην Ιταλία για ΠΑΟΚ και Μπαλντέ

Επιμένουν στην Ιταλία για ΠΑΟΚ και Μπαλντέ

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Δικέφαλο του Βορρά και τον 27χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ της Κάλιαρι.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον ΠΑΟΚ και τον Κεϊτά Μπαλντέ, με τους Ιταλούς να συντηρούν το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ της Κάλιαρι.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ζοσέ Μπότο, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αφρικανού μεσοεπιθετικού του ιταλικού συλλόγου. Μάλιστα έχει «χτυπήσει» την πόρτα της Κάλιαρι και έχει ζητήσει τον μονοετή δανεισμό του Σενεγαλέζου, αλλά δύσκολα θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να τον κάνει δικό του.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Κεϊτά Μπαλντέ δεν «ψήνεται» να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο μοιάζει… λίγο για τα «θέλω» του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Αφρικανός θέλει να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί, προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

O Μπαλντέ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία για την Λάτσιο, ενώ πριν πάει στην Κάλιαρι αγωνίστηκε σε Ιντερ, Μονακό και Σαμπντόρια. Συνολικά στην καριέρα του έχει 299 συμμετοχές, με 78 γκολ και 43 ασίστ, ενώ με την Κάλιαρι έχει παίξει σε 26 ματς, με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Το συμβόλαιο που έχει με την ιταλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, δύσκολα θα παραμείνει στην Κάλιαρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ