ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με τον Μπαλντέ και το «οκ» που περιμένει ο Μπότο από τον Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με τον Μπαλντέ και το «οκ» που περιμένει ο Μπότο από τον Σαββίδη

Την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για την περίπτωση του Κεϊτά Μπαλντέ περιμένει ο Ζοσέ Μπότο.

Δυναμικά και με γρήγορους ρυθμούς κινείται ο Ζοσέ Μπότο μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ο Πορτογάλος «κλείνει» τον έναν παίκτη μετά τον άλλον για τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά συνεχίζει ωστόσο να «χτενίζει» την αγορά και να ψάχνει τον επόμενο, έχοντας «κυκλώσει» την περίπτωση του Κεϊτά Μπαλντέ.

Μπότο φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με την Κάλιαρι στην οποία ανήκει ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής, έχοντας ζητήσει από την ιταλική ομάδα τον μονοετή δανεισμό του.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς το βιογραφικό του Κεϊτά Μπαλντέ είναι τέτοιο που το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει πολύ… λίγο για τα «θέλω» του. Ο 27χρονος εξτρέμ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, πριν μετακομίσει στη Λάτσιο με την οποία έβγαλε «μάτια».

Ο Μπότο ωστόσο «χτυπάει» πάνω στη σίγουρη αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, μετά και τον υποβιβασμό της Κάλιαρι στην Serie B.

Το συμβόλαιο του και το 1,5 εκατομμύριο που παίρνει, είναι το μεγάλο εμπόδιο για τους «ασπρόμαυρους», ειδικά από τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ έχουν μπει στη… λογική με το «ταβάνι» στα συμβόλαια να είναι στις 700 χιλιάδες ευρώ.

Έτσι, ο Μπότο περιμένει το «ναι» του Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσει και άλλο το θέμα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος πιστεύει ότι ο Μπαλντέ θα κάνει τη διαφορά μπροστά για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ