Αποκαλύψεις Ιταλών για Σαμπατίνι, Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Αποκαλύψεις Ιταλών για Σαμπατίνι, Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Τι αναφέρουν στην Ιταλία για τη συνάντηση του Βάλτερ Σαμπατίνι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε σήμερα ο Βάλτερ Σαμπατίνι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, με τους συμπατριώτες του έμπειρου παράγοντα μάλιστα να βλέπουν το μέλλον του περισσότερο στη Νότιγχαμ Φόρεστ παρά στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», ο 67χρονος συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών και ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ και μετά τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες πιο πιθανό είναι ο Βάλτερ Σαμπατίνι να δουλέψει στην αγγλική ομάδα, παρά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί.

«Ο Βάλτερ Σαμπατίνι είναι πιθανό να πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και όχι στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα συνέλεξε η συντακτική μας ομάδα, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Βάλτερ Σαμπατίνι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και των δύο συλλόγων, είναι πιο πιθανό να δουλέψει στην Νότιγχαμ Φόρεστ παρά στον Ολυμπιακό. Το σενάριο να αναλάβει πόστο στη βρετανική ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν αποκλείεται να εργαστεί και για τους δύο συλλόγους, όπως έκανε ο Φρανσουά Μοντέστο», αναφέρει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά του το «tuttomercatoweb».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται επίσης λόγος για προφορική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, θα αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ