Στο «τιμόνι» του Ιωνικού και την νέα χρονιά ο Σπανός

Στο «τιμόνι» του Ιωνικού και την νέα χρονιά ο Σπανός

Στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού θα βρίσκεται και την νέα χρονιά ο Δημήτρης Σπανός, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Νίκαιας.

Ιωνικός και Δημήτρης Σπανός θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, καθώς η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο τεχνικό για ακόμη ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Σπανός θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας μας. Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τον Ιωνικό τον Ιούλιο του 2020, καταφέρνοντας στην παρθενική του χρονιά να ανεβάσει την ομάδα ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Η περσινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο προπονητής μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που κοίταζε κάθε αντίπαλο στα μάτια και έπαιρνε αποτελέσματα σε κάθε έδρα. Ο Ιωνικός υπό τις οδηγίες του έφτασε να τερματίσει στην 7η θέση της Super League Interwetten, παρέμεινε αήττητος στη διαδικασία των playouts και έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πλέον, ο Δημήτρης Σπανός βάζει πλώρη για να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής του Ιωνικού. Βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020 στην ομάδα μας, μετρώντας 708 σερί ημέρες στον πάγκο της και 63 παιχνίδια. Κυνηγάει τον Όλεγκ Μπλαχίν ο οποίος στην πρώτη του θητεία στη Νίκαια παρέμεινε για 805 ημέρες (5/15/94-17/02/97) και για 82 αγώνες.

Η οικογένεια του Ιωνικού εύχεται καλή τύχη στον Δημήτρη Σπανό για την τρίτη στη σειρά χρονιά του στο τιμόνι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ