Σπανός: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη στήριξη»

Σπανός: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη στήριξη»

Ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία στις δηλώσεις θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση για την στήριξη που του παρείχε.

Ο Ιωνικός πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Superleague και κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Σπανός θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας για την στήριξη που του παρείχε μέσα στην σεζόν και εν τέλει κατάφεραν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην Superleague.

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Σπανός: 

«Το δικαιούμαστε βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Είχαμε τον έλεγχο. Αν εξαιρέσεις κάποια λίγα διαστήματα που κινδυνέψαμε με μεγάλες μπάλες και στατικές φάσεις. Εμείς είχαμε στιγμές, φτιάξαμε φάσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

«Ξέραμε από την αρχή πως ο στόχος μας ήταν να χτυπήσουμε στα πλέι-άουτ. Άρα η ομάδα ήταν προγραμματισμένη για αυτή την στιγμή. Αυτό έγινε καλά σε εμάς και είμαστε ευτυχισμένοι. Ευχαριστώ την διοίκηση για την πραγματική στήριξη. Είναι κάτι που θέλω να τους το γυρίσω πίσω και το σημερινό θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο δώρο για αυτούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ