Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Αδύνατο να επιστρέψει ο Αραούχο»

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Αδύνατο να επιστρέψει ο Αραούχο»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ ξεκαθάρισε πως είναι αδύνατο για τη Λας Πάλμας να αποκτήσει τον Σέρχιο Αραούχο βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια από την Ισπανία.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον Σέρχιο Αραούχο και το σενάριο επιστροφής που κυκλοφόρησε. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας των Κανάριων Νήσων ξεκαθάρισε πως είναι αδύνατο να επιστρέψει ο Αργεντινός καθώς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Όσα είπε σχετικά ο Ραμίρεθ:

«Ο Αραούχο δεν ήταν πρόβλημα για την Λας Πάλμας αλλά μια λύση για ένα οικονομικό θέμα. Έπρεπε να φύγει λόγω του Financial Fair Play. Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα να επιστρέψει ο Σέρχιο Αραούχο πλέον έχει εξατμιστεί.

Από τη στιγμή που θα δουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται η ΑΕΚ θα του βάλει δύσκολα και θα ζητήσει να πληρώσουν για τη μεταγραφή. Αν με ρωτάτε αν θέλουμε τον Αραούχο, ναι αν είναι ελεύθερος αναμφισβήτητα. Πρέπει όμως να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε πράγματα που δεν έχουν λογική. Έχει 2-3 ακόμα χρόνια συμβόλαιο. Αν ήταν ελεύθερος θα ήταν εφικτό αλλά τώρα είναι απίθανο. Είναι παίκτης που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ