Νέα επικοινωνία Ολυμπιακού – Ελ Αραμπί το βράδυ της Πέμπτης, «κλειδώνει» το «ναι» του «φονιά»

Νέα επικοινωνία Ολυμπιακού – Ελ Αραμπί το βράδυ της Πέμπτης, «κλειδώνει» το «ναι» του «φονιά»

Ο Ολυμπιακός είχε νέα επικοινωνία την Πέμπτη με τον Ελ Αραμπί και τον ατζέντη του. Συζητήσεις και το βράδυ για να υπογράψει.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι θέλει να διατηρήσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο δυναμικό του. Και έχει κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την απολύτως επιτυχημένη συνεργασία τους. Για την ακρίβεια, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια σπουδαία πρόταση στον ποδοσφαιριστή και πλέον όλα φαίνεται ότι θα τελειώσουν με… λευκό καπνό.

Στόχος είναι ο Ελ Αραμπί να παραμείνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό θα συμβεί, καθώς η προσφορά που του έχει κάνει ο σύλλογος του Πειραιά αυτό προμηνύει. Υπογραφές δεν έχουν «πέσει» ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη, ο Μαροκινός επιθετικός είχε νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε σε αυτή την κουβέντα δεν έχουν γίνει γνωστές. Ούτε υπογραφές έχουν «πέσει», καθώς ο Μαροκινός επιθετικός δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Αλλά όπως προκύπτει, το σημαντικό βήμα για την παραμονή του στον Θρύλο ουσιαστικά έγινε. Και μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες, αναμένεται να υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κουβέντα έγινε σε δύο επίπεδα. Και μεταξύ της διοίκησης απευθείας με τον Ελ Αραμπί. Αλλά και μεταξύ της διοίκησης του συλλόγου του Πειραιά με τον ατζέντη του Μαροκινού σέντερ φορ, με σκοπό να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες και το νέο συμβόλαιο να είναι έτοιμο για… υπογραφές.

Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές; Εως ότου συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, αλλά εφόσον ισχύουν όσα συζητήθηκαν και όσα υποστηρίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από το βράδυ της Πέμπτης, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, το θέμα θα τελειώσει. Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να γυρίσει το Σάββατο στη χώρα μας. Και τότε όλα αναμένεται να γίνουν με κάθε επισημότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή θα είναι η 2η ανανέωση συμβολαίου του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό. Στην 3τία που βρίσκεται στον Πειραιά, ο Μαροκινός σέντερ φορ έχει συνολικά 151 συμμετοχές, 78 γκολ και 19 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ